Antikoncepce

Chtěla jsem se zeptat jestli je možno se bát otěhotnění když se vaginálně léčím mastí dalacin,užívám ha jangee, neruší mast účinek antikoncepce? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Každé antibiotikum snižuje účinek antikoncepce, na toto je nutno pamatovat.Chcete-li mít 100% jistotu,přidejte ještě další ochranu.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: