Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, uzivam ha lindynette 20 a nyni take uzivam Ospen 1500. Chci se zeptat zda je ucinek ha snizeny nebo ne. A kdyz se budeme chranit kondomem ktery praskne, zda li je tu i s ha a atb moznost otehotnet. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, chraňte se,ospen snižuje účinek HAK.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: