Antikoncepce a antibiotika

Chtěla bych se zeptat, jestli ATB augmentin ovlivňují účinek HA flaya. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, augmentin může účinnost HAK snížit. Doporučuje se doplnit o další typ antikoncepce, nejčastěji bariérové .. kondom, spermicid.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: