Antikoncepce a časový shon

Chtěla bych se zeptat, když jsem brala antikoncepci poprvé tento týden a po třetím dni jsem jí vzala o 1h později, i další dva dny poté, místo v 6 hodin večer tak až po 7 hodině večerní a dnes -6 den užívání jsem přišla pozdě večer a ve shonu vánoc a příprav jsem užila tabletu až v 11 hodin večer, jsou učinky sniženy? Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Nevím, jakou antikoncepci berete, ale u běžné antikoncepce je tolerance 12 hodin. Takže můžete být v klidu a v pohodě:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: