Antikoncepce a cotrimoxazol

Dobrý den, kvůli opakujícím zánětům močových cest po styku jsem dostala cotrimoxazol, který mám brát 2 hodiny před stykem. Chtěla bych se zeptat jestli je velká možnost narušení účinku antikocepce Regulon, když budu contrimoxazl brát max. 2 týdně a s odstupem 4 hodiny? Děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k ovlivnění účinku antikoncepce nedojde.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: