Antikoncepce a imunoglukan

Dobrý den, užívám antikoncepci daylette a v poslední době mám problémy s imunitou, proto uz několik týdnu užívám imunoglukan. Muže tento přípravek nějak snížit účinnost antikoncepce? Také bych se ráda ujistila, ze doplňky stravy jako hořčík, zinek a karnitin antikoncepci neovlivňuji. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy,účinek antikoncepce nebude ovlivněn. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: