Antikoncepce a chitosan

Dobrý den, mám dotaz ohledně vzájemného působení antikoncepce a dietního přípravku chitosan. Užívám Ha yadine večer. Ráno potom před jídlem a následně odpoledne 2 tobolky chitosanu. Je napsané ze na sebe váže tekutiny a není vstřebatelný. Zajímalo by mě jestli to nemůže nějak ovlivnit účinnost HA. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Studie s tímto doplňkem neexistuje, ale pokud užíváte jak píšete tak antikoncepce by neměla být ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: