Antikoncepce dřív

Dobrý den pane doktore, já bych se chtěla zeptat na přesnost užívání antikoncepce. Konkrétně beru Lindynette 20 a chtěla bych se zeptat zda li má néjaký vlyv na účinnost když em si vzala prášk o 2 hod. dříve než obvykle. Jinak užívám vždy přesně. Předem děkuju za ospověď. B

Odpověď odborníka:

Dvě hodiny učinek nijak neovlivní příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: