Antikoncepce minerva

Tuto antikoncepci užívám teprve 1.měsíc a chci se jen ujistit, zda můžu s přítelem spát normálně bez kondomu a zda se může do mě normálně udělat, aniž bych otěhotněla. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce Minerva je stejně spolehlivá jako ostatní antikoncepční přípravky. Při pravidelném užívání jste při otěhotnění spolehlivě chráněna a nemusíte užívat navíc další antikoncepční metody.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: