Antikoncepce minerva a antibiotika ospen 1500

Dobry den, antikoncepci Minerva beru 4. mesic. Od minuleho ctvrtka beru 3x denne antibiotika Ospen 1500. Neuvedomila jsem si, ze by mohly mit na antikoncepci nejaky vliv a mela jsem vcera s pritelem nechraneny sex. Je mozne, ze bych otehotnela? Jsem zrovna zhruba v polovine cyklu. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dpbrý den, možné to je, ale pravděpodobnost je malá. Udělejte si test , pro jistotu, než začnete brát nové platíčko.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: