Antikoncepce minerva

Dobrý den, potřebovala bych se nutně zeptat na jednu otázku. Chrání antikoncepce Minerva dostatečně? Má lékařka říká,že je to spíše na akné.Nedávno jsem měla pohl.styk s přítelem a neměl kondom a já se bojím, abych nebyla v tom. Užívám antikoncepci pravidelně,ale hned po užití tabletky jsem šla na stolici a já se bojím, že by to nemuselo zabrat. Bojím se...předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, primárně to je antikoncepce, to znamená, že chrání před otěhotněním. Spolehlivě. Vliv na pleť je další pozitivní účinek. Stolice po užití tablety nemá vliv na snížení účinku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: