Antikopcepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, měsíc jsem nebrala antikopcepci, protože jsem si nestihla zajít k doktorovi, teď jsem čekala až mi začne menstruace, abych mohla zase ant.nasadit, ráno jsem měla slabě krvavý výtok,vzala jsem si hned prášek, nakonec však první den ráno, ten ranní výtok skončil, a druhý den, už jsem to neměla vůbec a pak další den jsem to dostala normálně.Může to nějak ovlivnit cyklus, když jsem si 1.prášek vzala vlastně v den kdy mi menstruace nezačala ? díky za odpověd.J.

Odpověď odborníka:

Myslím že k výraznému ovlivnění nedojde,chcete li mít absolutní jistotu používejte v tomto cyklu ještě kondom,ale to je až přehnaná opatrnost příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: