Antikoncopce a biseptol 480

Dobrý večer beru antikoncepci YAZ. Ovlivňuje Biseptol nějak tuto antikoncepci? Děkuji Nelibová

Odpověď odborníka:

Neměl by účinek antikoncepce ovlivnit, chcete li mít úplnou jistotu použijte v tomto cyklu ještě kondom i když je to opatrnost snad až přílišná příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: