Arginmax

Ráda bych se zeptala zda je užívání přípravku Arginmax u manžela bezpečné? Četla jsem článek v kterém se píše, že lidé co v minulosti prodělali rakovinu, infarkt, mají cukrovku a migrény by se měli před použitím Arginmaxu poradit s lékařem. Manžel prodělal operaci a ozařování příušní nádorové žlázy (v roce 2013) a léčí se lékem Sortis na vysokou hladinu tuků a lékem na vysoký tlak. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Uvedená prodělaná onemocnění nejsou v kontraindikaci.Přípravek Arginmax by neměl manžel používat pouze v tom případě,kdy by bral léky na zlepšení prokrvení srdečního svalu tzv.nitráty jako je např.Nitroglycerin,Sorbimon,Monomack.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: