Argofan

Dobrý den,užívám již 8 měsíců Cipralex a jsem s ním velmi spokojená po psychické stránce.Jsem z něj ale taková líná nic se mi nechce,nemůžu se donut jenom si třeba vyjet na kole.A hlavně jsem přibrala 10kg a přibírám dál.Asi jak jsem spokojená a pohodlná.Mluvila jsem o tom s mojí psychiatričkou a ta mi navrhla zmněnit Cipralex za Argofan nebo jiný lék z této skupiny léků.Já se ale bojím toho začátku,všech těch nežádoucích účinků než mi nastoupí opět hladinka.Máte zkušenosti s touto výmněnou léků u pacientů a hubnutí po agrofanu?Děkuji s pozdravem Pavlína

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vážím si Vaší důvěry- chápu i Vaše váhání. Máím ale pocit, že pokud se nepokusíte o změnu, čím dál víc poroste Vaše jistá nespokojenost s efektem léčby. Argofan má trochu jiný způsob ovlivnění mozkových přenašečů, hmotnostní přírůstek tam skutečně nebývá. Bohužel, bez faktického vyzkoušení zůstáváme jen u teorie.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: