Arthroskopie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně manžela.Je měsíc po arthroskopii kolena(úlomek),ale měl nějaké povolené vazy,musel nosit ortézu.Píchal si do břicha injekce proti trombóze.Týden už je bez ortézy,ale ode dneška,kdy více chodil ho bolí v lýtku.Bolest je spíše do vnitřní strany lýtka.Prosím Vás,nemůže to být tromboza,nebo je to spíše z námahy.Nohu nemá oteklou,při klidové poloze nebolí,pouze při chůziZačalo ho to bolet,jak prý jakoby špatně došlápl.K lékaři na další kontrolu jde až 14.7.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Trombosa je nepravděpodobná, většinou je spojena s otokem . Jedinou jistotu ale dá ultrazvukové vyšetření žil, které by v tomto případě bylo vhodné

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: