Artróza

Dobrý den. Před 6- ti lety jsem byla na operaci rotátorové manžety. Po úrazu jsem ji měla utrženou. Operace dopadla dobře,mám plnou hybnost ruky.Mám v rameni artrózu. To jsem se nedávno dozvěděla. Zlobí mi to hlavně v noci. Teď se přidaly bolesti i přes den. Bolí to od klíční kosti až dolu k zápěstí. Doktor mi dal opich a prášky - flamexin. Je to trochu lepší,ale večer mě to budí. Nechci být na práškách. Zajímala by mě léčba. Jestli rehabilitace nebo lázně,ty jsem nedostala ani po operaci. Chtěla bych znát váš názor a radu. Totiž můj doktor co mi operoval a ke kterému jsem chodila už tady nepůsobí,což mi mrzí. Děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Je nutné podrobné vyšetření , pokud jde bolesti až do do zápěstí může se jednat i postižení krční páteře, rovněž se může stát , že manžeta je znovu poškozena. Po vyšetření se zahajuje vždy rehabilitací , opeační léčba je až posledním řešením. Lázně jsou možno buď po operaci či po dlouhodobé rehabilitaci , určitě ne jako první volba

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: