Atb

Dobrý den, po rozboru moči jsem od svého lékaře dostala ATB-Nitrofurantoin retard.Dočetla jsem se však o vedlejších účincích tohoto léku.Není nějaký více bezpečný lék na infekci močových cest?Mám po přečtení z tohoto léku dost strach.Je vůbec bezpečný?Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nitrofurantoin je zcela bezpečný lék. Nežádoucí účinky se totiž vyskytují u všech léků, navíc není vhodné antibiotika příliš často měnit. Ty navíc vždy účinkují pouze na některé typy infekcí. Nemějte tedy strach a v případě výskytu něžádoucích účinků kontaktujte svého lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Vylučovací urografie
Články: Vylučovací urografie
Vylučovací urografie (IVU...
Zmrazte si plodnost. Kryokonzervace vajíček je snadná
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: