Atb

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestly antibiotika Amoksiklav snižují účinost HA,beru již sedmým měsícem Lindynette 20,nikdy jsem nevynechala žádnou pilulku,beru ve stejnou hodinu. Dělala jsem si těhotenský test,vyšel negativní.(po 19ti dnech od posledního sexu) V poslední době mě pobolívají prsa,a MS se mi z 8mi dnů zkrátila na 4 (takto to už mám 3měsíce) bojím se abych nebyla těhotná. Děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Antibiotika sice údajně snižují učínek antikoncepce,jejich vliv na ni je ale přeceňován a týká se hlavně specifických antibiotik používaných například při léčbě TBC příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: