Augmentin 1 g v pokročilém těhotenství

Dobrý den pane doktore, v 26 - 28 tt jsem užívala léky Coldrex a Augmentin 1 g jaký vliv to má na vývoj dítěte??

Odpověď odborníka:

Coldrex by se v těhotentví neměl podávat,Augmentin v takto pokročilém těhotenství by neměl mít negativní vliv na plod, obecně by se měl podat jen tehdy,jsou li pro to závažné důvody.což váš lékař jistě zvážil příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: