Bederní ploténka

Dobrý den, mám po jedné operaci bederní ploténky a po 5ti letech se mě v pravé noze snížili reflexy a záda mě v místě operace pořád bolí. Operaci jsem podstoupil v19 letech a chtěl bych se zeptat zda by mi mohli dát uměou meziobnratlovou ploténku a jestli by to bylo lepší než to je.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych rozhodně vyšetření na neurologii. Co se následné operace týče, rozhodne o ní lékař až na základě dalšího podrobného vyšetření. Záleží také na tom, v které etáži páteře se poškozená ploténka nachází. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x