Bederní ploténky

nevím, zda mohu věřit své neuroložce, posunutí bederní ploténky a odvápnění, na operaci to prý není a na léčbu taky ne. Poslední týdny nemohu ležet na boku, bolí to,střílí do stehna a navíc mi poslední dny v noci mravenčí - stovky jehliček ve stehně v a chvilkama tam nemám vůbec cit. Dostala jsem z toho strach, abych snad neochrnula. Lékařka mi řekla, že to nic není, na bolest si mám vzít prášek /nemohu stále jíst prášky/.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte bolesti takové, jak je popisujete, jistě nelze říci, že to nic není. Sama píšete, že máte posunutou ploténku. Na druhou stranu, neznamená to vždy, že na takový stav nejsou vhodné "tabletky". Některé z těchto léků působí nejen na bolest, ale i proti zánětu kolem posunuté ploténky a následkem tohose stav někdy může zlepšit. Braní tabletek je tedy také léčba. Ovšem může dojít k většímu posunu ploténky a zhoršení obtíží, pak je třeba kontaktovat opět neurologa nebo někdy i neurochirurga. Obraťte se tedy na svého lékaře, ten může vše zařídit.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: