Best-2

  • Dotaz od: Leniczka Dancer
  • Publikováno: 29.12.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den zpozdila se mi menstruace, proto jsem si dělala těhotenský test a ten vyšel negativní.Je zde nějaká šance na těhotnění?

Odpověď odborníka:

Mohl být udělán příliš brzo,doporučoval by jej zopakovat s odstupem týdne a bude li negativní navštivte gynekologa ¨příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Články: Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Přestože by se někomu mohlo...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Články: Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Pokud stále ještě nejste vy...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je vyšetřovací...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: