Bezvědomí připomínající epilepsii

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Již od ledna tohoto roku chodím každý měsíc a to i několikrát na kardiologii, neurologii, endokrinologii, gynekologii. Problém začal, když jsem v lednu upadla do stavu bezvědomí, připomínající epilipsii, kterou mi ovšem MR neprokázalo, další věcí bylo, že mé srdce při zavolání pohotovosti bilo podstatně pomaleji. Kardioložka mi ovšem neřekla vůbec nic a poslala mě domů, na neurologii mi řekli, že mám bradikardii 55/min. Na karadiologii docházím pravidelně, ale paní doktorka stále nic neříká. Měla jsem holtry a to 2x a mám za sebou i kolo. Výsledky neznám...vše v pořádku? Tk holtr ..vše v pořádku sklon k FS, nevím co to znamená. Dnes je to již skoro rok, zajímá mě, jestli je tohle vše normální, po roce stále nic nevím a opravdu už mi začínají opakující se vyšetření být dosti nepříjemná. Na neurologii mi napsali lehká neurovegetativní labilita, také nevím, co to přesně znamená. EEG je taktéž v pořádku. Tilt test stále nemám i přesto, že na něm neurolog trvá, má kardioložka mě poslat nechce. S tím, že stále tvrdím, že mi je opravdu pořád zima a to i v létě chodím ve svetru, nikdo na to nereaguje. Občas se nadměrně potím, a to i když je mi zima. Na endokrinologii, ale všechny hodnoty taktéž v pořádku. Přes rok jsem nemenstruovala, ale na gynekologii jsem dostala antikoncepci, řeší se takto takový problém? Jelikož na endokrynologii mi tvrdí, že to není normální, nebude se přeci hádat s odborníkem, ví, co dělá. Nevím co už mám dělat a zajímalo by mne, jestli jsou tyto postupy zcela běžné a bude trvat třeba další rok než se konečně stanoví nějaký závěr, je mi přeci jen 23 let a opravdu už jsem unavená z neustálých návštěv doktorů bez výsledku. Kolaps se již neopakoval, ale asi před 4 měsíci se mi udělalo nevolno s provázejícím pocitem horka a brnění rtů a prstů. Prosím tímto o radu, jestli mám nadále vše nechat v rukou doktorů a tento způsob je zcela normální. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko na dálku soudit , zkuste vyhledat rozhodně jiného kardiologa, který by vás vyšetřil a vyslovil by svůj názor na tuto situaci, určitě by vám měl vysvětlit vše, na co se ptáte a ne řed otázkami uhýbat nebo reagovat mlčením. Pokud nemenstruujete, měla byste absolvovat určitě hloubkové gynekologické vyšetření, antikoncepce není řešení!! Kdyby váš gynekolog neregoval, opět se poohlédněte po jiném, je to vaše plné právo! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: