Bezrizikovost vzhledem na mé indikace -bioquant

  • Dotaz od: Věra Kubištová
  • Publikováno: 6.8.2009
  • uLékaře.cz

Vážený pane doktore, (doktorko), u mé osoby (je mi 58 let), jsem žena po mnoha operacích - u mě se tedy jedná o pravou svraštělou ledvibu s výkonem na 30 procent a levou s výkonem 56 procent , také mívám záněty žil a ve spojitosti s ledvinami (výše)- zřejmě i trvale zvýšený krevní tlak, nejméně stále 140/90, spíše oba i vyšší a dál trvale hladinu cukru kolem 6 a i nad 6...Nadváha nad 100 kg...Ledvin,. kameny i žlučové. L z e na tyto indikace doma individuálně (bez rizika poškození těchto orgánů) - přístroj Bioquant užívat? Děkuji za diskrétnost, dotaz nikam prosím nepostupovat......V. Kubištová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky to možné je, nicméně vzhledem k vaší anamnéze bych rozhodně doporučoval konzultaci s ošetřujícím lékařem, který přesně zná váš současný zdravotní stav. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: