Bioparox a lindinette

Dobrý den, užívám BIOPAROX a zajímalo by mě zda užívání ovlivňuje účinnost antikoncepčních tablet LINDINETTE. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přestože BIOPAROX obsahuje antibiotika, je riziko oslabení účinku hormonální antikkoncepce velmi malé (záleží i na tom, jak dlouho přípravek užíváte). Pro jistotu ale můžete současně používat i jinou antikoncepční metodu (kondom).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: