Bolest v koleni do dřepu,při chůzi v klidu

Prave jste mi uz jiz zodpovedel p.doktore. Ale co se tyce,pri mich 12 hodnovych smenach si nejsem jista zda by mi nejaka inekce zabrala ,prt ja potrebuji fungovat bez odbtizi a nohy nejvice pri me praci,jak jsem Vam jiz napsala nemuzu jit do drepu a pri chuzi krupnuti ,mam strach aby si nevyhodila koleno.Zitra mam navstevu u ortopeda.Jak si mohu byti jista nebo jak si vyzadat o vystreni artroskopii abych byla zase fit? Dekuji Vam za radu ....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Již jsem Vám na dotaz odpovídal. Arthroskopie je operace v celkové anestesii a nemusí Vaše problémy vyřešit , může mít jen význam diagnostický a léčba pak musí probíhat obvyklým způsobem injekce, rehabilitace a léky, Vlastní rozhodnutí o operaci záleží na lékaři dle nálezu a výsledků vyšetření

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: