Bolesti svalu a kloubů

Dobrý den,již 2 měsíce mě sužují bolesti svalů a kloubů,je to taková ta mírná vtíravá bolest,která i byť i v menší míře dává o sobě vědět.Lékařka mi sdělila,že trpím na deprese a napsala mi antidepresiva Cipralex,já se však cítím po duševní stránce v pohodě,zabíjet se rozhodně nechci a že bych ztratila zájem o dění kolem sebe se taky říct nedá.V ordinaci jsem se sesypala z důvodu toho,že člověka takový život,když ho pořád něco bolí zákonitě ubíjí.Mám náročnou práci tak i proto možná tak usoudila.Každopádně ani po těch lécích mi není líp.Jsem už opravdu zoufalá.Vše začalo před půl rokem,kdy jsem se vrátila z dovolené v Egyptě,hrozně se mi potom začalo točit v hlavě a 3 měsíce mě bolelo v krku bez teplot a všechna vyšetření dopadla dobře.Od začátku roku se přidali bolesti svalů a kloubů.Přidadám si už jako hypochondr,pokud se vydám k lékaři.Prosím Vás od odpověď, co by mohlo být příčinou a předem moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně toto není stav, kdy lze určit diagnosu na dálku po internetu. Dohodněte se s lékařkou na dalších podrobnějších testech, pokud bude odmítat, lze si vyhledat jiného lékaře, na to máte plné právo. Pokud bolesti svalů a kloubů přetrvávají, obrátila bych se na ambulanci revmatologie. Nebojte se žádat o vyšetření, protože v časovém odstupu se situace v organismu mění a to, že jednou byly výsledky v pořádku, nemusí po čase být pravda. Vše se mění a vyjíjí a to platí o lidském organismu dvojnásob. Depresivní stavy mohou být následkem potíží v těle - ale neměly by se tělesné příznaky podceňovat a svádět vše na psychiku. Proto nezoufejte a vyžádejte si vyšetření se zaměřením na svaly a klouby -to je předmětem zájmu oboru revmatologie. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dna? | Od: Radim | 27.8.2014 10:31
Ahoj, možná to je dna, u maminky to taky začalo podobně :/ nic moc na to vcelku nezabírá, akorát Enzycol jí to trochu zlepšuje
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Chraňte své dítě před nebezpečným zánětem mozkových blan
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: