Borelioza

Po dobrání léku na boreliozu ( Azitromycin Sandoz ) mi lékařka tvrdí, že krevní testy podstupovat nemusím, že jsou prý zbytečné. tak nevim jestli na nich mám trvat nebo ne? Až na lehčí bolesti zad se cítím v pořádku...

Odpověď odborníka:

Pokud se jednalo o I.stadium boreliozy,tj.kožní,tzv.Lymeská nemoc,není potřeba provádět serologické vyš.,jen řádné přeléčení antibiotiky po dobu 14 dnů.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: