Borelioza

Dobrý den. Ráda bych Vás požádala o názor ohledně mých zdravotních problémů. Před cca 3 měsíci mi v noci začala brnět ruka. Nebylo to každou noc a po protřepání brnění zmizelo. Nepřikládala jsem tomu větší pozornost. Pak jsem ale začala mít i nepříjemné pocity na kůži, jakoby štípání a kůže byla dost citlivá. Zašla jsem k doktorce, udělala mi krevní testy a diagnóza byla borelioza. Dostala jsem antibiotika (14 dní Duomox). Nyní jsem je dobrala, ale zdravotní problémy nepřestaly, ba naopak se přidalo mlhavé vidění (když koukám na text, tak se mi najednou začně mlžit), píchání v chodidlech, nevolnost. Vyhledala jsem si všechny možné příspěvky na internetu a začala jsem mít strach, aby se nejednalo o roztroušenou sklerózu. Mohou být tyto příznaky opravdu způsobeny boreliózou? Děkuji moc za odpověď. Hezký den. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že spekulace Vám nepomohou,potřebujete "jistotu",tedy neurologické vyšetření

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: