Borelióza a sport

Dobrý den. Byl bych Vám vděčný za radu. Před 5 týdny jsem měl klíště a před 3 dostal antibiotika na boreliózu + Framykoin. Antibiotika jsem včera dobral, a proto bych se chtěl zeptat, kdy mohu opět začít aktivně sportovat. Skvrna po klíštěti už zmizela a nepociťuji žádné známky únavy. Dále Vás chci poprosit, zda byste mi napsala, jaké může mít příznaky brzký návrat ke sportu. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Zmíněné otázky musíte položit lékaři,který Vám předepsal antibiotika.Ten řídí Vaši léčbu a měl by tedy řídit i Vaši rekonvalescenci

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-14 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: