Brnění,vnitřní třes

Dobrý den, před půl rokem mi začaly potíže.Brnění končetin,třes,celkovy neklid,bolest hlavy,dělali mi CT,magnetickou rezonanci mozku,odběry na štítnou žlázu,MRA mozku,MR C páteře všechno bylo negativní.Mám tachykardii beru 1/2 Sobycoru ráno. 3 měsíce bylo vklidu,ale ted přišly zase potíže vnitřní třes,neklid,mírne točení hlavy,tlak v uších,někdy jen brnění ve tvářích.Beru hořčík 2 tablety po 350mg denně.Je vhodné si koupit třezalku v tabletách??K doktorce jdu až za 6 týdnů a uvažuje o nasazení antidepresiv.Prosím o radu.děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, s užíváním třezalky bych byla opatrná, i bylinky mají své nežádoucí účinky a zvláště s třezalkou by se to nemělo přehánět. Má také antidepresivní účinky a kombinace s jinými antidepresivy by nemusela být vhodná. Zkuste se svojí lékřkou zkusit poradit alespoň telefonicky, jestli vám ji doporučí a v jaké dávce. Přeji pěkný večer

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: