Canesten + azythromycin sandoz

Dobrý den, je možné používat společně mast canesten (menší kožní problém na předkožce) a zároveň azythromycin 500 mg na léčbu chlamydií? Nehrozí nějaká interakce mezi zmíněnými léčivy? Děkuji, hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemělo by to vadit, ale Canesten Vám na chlamýdie nepomůže. Stačí Azithromycin 1 tableta

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: