Cefzil/minisiston

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Cefzil (500g), které jsem dostala na zánět močovách cest ovlivnují učinnost antikoncepce Minisiston, kterou beru po dobu 4 let. K antibiotikům také beru Laktobacily ,,6,, (2 kapsle denně). Případně, za jak dlouhou dobu mohu mít nechráněný sex s partnerem (bez kondomu). Antibiotika doberu v pátek 20.4. v 10:00. V pátek také přijede partner z dovolené. V sobotu si beru poslední pilulku antikoncepce a pak nastává 7-denní pauza. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na antikoncepci bych spoléhala od dalšího platíčka. Tj.7 dní po dobrání antibiotik.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
Články: Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
U popálenin druhého stupně...
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
„ABCDE“ pomůže s odhalením rakoviny kůže
Články: „ABCDE“ pomůže s odhalením rakoviny kůže
Ačkoli je téměř vždy možné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ischemická choroba dolních končetin
Články: Ischemická choroba dolních končetin
Ischemická choroba dolních...
Karcinomy štítné žlázy
Články: Karcinomy štítné žlázy
Karcinom štítné žlázy je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: