Cerazette při kojení

Dobrý den, chci se zeptat, zda je vhodná při kojení jiná hormonální antikoncepce než Cerazette, nevyhovuje mi nepravidelnost nebo úplná absence menstruace a navíc bych uvítala něco levnějšího. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nabídka antikoncepce v době kojení je bohužel velmi omezená. Některé ženy ale jako ntikoncepční metodu berou i to, že právě kojí (je ale třeba dodržet určitá pravidla - pravidelnost, kojit nejméně osmkrát denně), nejde o zcela spolehlivou metodu. O bližší informace požádejte Vašeho gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: