Cerazette

Jsem po dvou trombózách pravé dolní končetiny. První po úrazu nohy a ta druhá po zánětu. Beru Godasal 100 mg a Venoruton tbl. Prosím o odpověď zda je možné u mně užívat antikoncepci Cerazette, nerada bych opakovala to samé po třetí. Jsem 3 roky po druhé trombóze, getické vyšetření na Leidenskou mutaci je negativní a hematoligické vyšetření také. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Rozhodně Vám nedoporučuji užívat hormonální antikoncepci. Vůbec. Každá zvyšuje pravděpodobnost výskytu těchto zánětů, které jsou v určitém případě až smrtící (masivním vmetením krevních sraženin do plic).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: