Cerazette

Dobrý den, prosím o odpověď na dotaz. Skoro do 48let jsem užívala antikoncepci s estrogeny-Yasminelle. Vzhledem k tomu, že jsem šla na zákrok - operace žil vysokofrek.sondou (neměla jsem velké potíže) jsem antikoncepci vynechala. S gynekoložkou jsem se domluvily,že již vzhledem k věku by doporučila antikoncepci Cerazette s gestagenem. Tento týden jdu na zákrok ještě s pupeční kýlou, která byla diagnostikována u přeodoperačního vyšetření. Po vynechání antikoncepce mám menstruaci hodně silnou, proto bych ráda začala s Cerazette již co nejdříve po operaci. Jak je možné užívat, je možno třeba i týden po operaci - dostanu menstraci a má se užít již první den (nehrozí třeba trombosa), děkuji za odpověď. Zuzana

Odpověď odborníka:

Dobrý den Zuzano! Operace pupeční kýly sice není velký operační zákrok, ale týden se mi zdá přece jen krátká doba. Na vašem místě bych počkala ještě jeden cyklus. Záleží samozřejmě také na tom jak rychlá bude vaše rekonvalescence. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: