Cerazette

Dobrý den,za půl roku mi bude 50, léta jsem brala antikoncepci s estrogeny.Vzhledem k věku již 2 roky neužívám a přešla jsem na antikoncepci s gestageny.Byla mi doporučena antik.Cerazette i s tím, že i jsem měla silné krvácení - bez antikoncepce. Jak dlouho se může užívat, vyhovuje mi, menstruaci při užívání nemám. Je možné užívat i třeba do přechodu?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, je možné ji užívat do přechodu.je to výborná antikoncepce, z vlastní zkušenosti:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Články: Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Mnoho lidí si myslí, že...
Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Články: Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Drobné řezné rány a oděrky...
Roste vám pupík? Možná máte kýlu!
Články: Roste vám pupík? Možná máte kýlu!
Pupeční kýla se často...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: