Chlamýdia pneumoniae

Dobrý den, byl mi proveden rozbor krve za účelem, zda nemám také chlamýdiovou infekci, která byla prokázána u mého manžela a byla přeléčena ATB. Komentář laboratoře : Chl.pn.- Prokázaná recentní infekce, nyní již bez známek aktivity. Můj dotaz zní: je třeba mne přeléčit antibiotiky, nebo není potřeba žádná léčba? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Infekci jste prodělala, ale tělo si již s ní poradilo, takže pokud nemáte sama žádné obtíže, léčba není nutná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: