Chlamydie?

Dobry den. Cca rok a pul mam obcasne zavrate -pocit hybani, rotace,tahani. Krev, neurologie,borelie v poradku. Napadlo me, zda zatim nemuze byt treba chlamydie? Mimo zavrati nemam jine obtize. Popripade jake testy zadat a u koho? Diky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučím Vám ještě navštívit ORL specialistu, v uchu je tzv. statokinetické ústrojí, které registruje polohu těla v prostoru a při problému v této lokalitě může zapříčinit podobné potíže, které popisujete Vy. Nemyslím si, že by tento problém mohly způsobit Chlamydie. Děkuji za dotaz, s přáním brzkého uzdravení, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: