Chlamydie

Dobrý den, asi před 2 měsíci mi na základě dvou uzlin za krkem zjistili borelii a chlamydie v krvi. Brala jsem dvě dávky Klacid 500 a po měsíci jsem šla na kontrolní odběr. Borelie už byla negativní, ale chlamydie byly mírně zvýšené. Lékařka mi řekla, že už to přeléčovat nebude, že dnes se už tyto chlamydie neléčí. Jedna uzlina mi ale za krkem zbyla a moc se mi to nezdá. Chtěla bych na to znát váš názor. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Zvýšení hladin protilátek proti chlamydiím v krvi není zcela přesný ukazatel a na základě pouze krevního nálezu se skutečně antibiotika nenasazují. Ale zvětšená uzlina by se měla sledovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: