Chlamydie

Dobrý den pane doktore, mám dotaz na Chlamydie. Přesněji řečeno, kdybych byla nakažená virem Chlamydie, tak by se to zjistilo při pravidelném stěru z děložního čípku při běžné kontrole? Gynekologii navštěvuji pravidelně, ale žádné obtíže nemám. Nicméně mě znejistil partner, když mluvil o tom, že před lety měl podezření na nakažení Chlamydiemi. Údajně se to nepotvrdilo...

Odpověď odborníka:

Na stěru z čípku by se to neprojevilo,to je stěr na onkologickou prevenci,bylo by nutné zhotovit cílené kultivační vyšetřená na chlamydie. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: