Chlamydie

Již delší dobu jsem léčena pro plicní chlamydie /výsledek v příloze/, které mi reaktivovaly Mononukleozu. Trpím nechutenstvím, bolesti svalů, hlavy, zad. Jsem téměř pořád unavená a cítím se jako bych prodělávala již několik měsíců chřipku, bolesti a pálení na hrudi. Po zjištění chlam. jsem užívala antibiotika Azibiot 500, brala jsem je po dobu 3 týdnů, vždy 3dny v týdnu. Pak jsem začala užívat Wobenzym 3x5dražé. Jaterní testy jsou již v pořádku. Před pár dny jsem byla na opakovaných testech na chlamydie s výsledkem č.2 v příloze. Jak mám dál řešit situaci? Lékař mi nabídl možnost docházení do poradny na infekční odd.

Odpověď odborníka:

Chlamydiová infekce u Vás byla správně léčena po dobu 3 týdnů,výběr antibiotika rovněž velmi vhodný.V kontrolním odběru jsou známky prodělaného a přeléčeného onemocnění.Máte 2 možnosti:s odstupem kontrolní vyš.u vašeho praktického lékaře nebo kontrolu v poradně pro infekční nemoci,tak jak Vám Váš lékař navrhl.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: