Chlamydie

Když bral přítel 12 dní Doxymykoin a po dobrání šel po cca 14 dnech na stěr a chlamydie mu neprokázali, je jisté, že je nemá? Nemůžou být někde zapouzdřené a chovat se skrytě nebo přestěhované třeba v plicích? Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Je to téměř jisté, ale žádné vyšetření není na sto procent

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: