Chlamydie

Dobrý den, byly mi zjištěny chlamydie a mě i mému partenrovi byla nasazena antibitotika. Infekce trvá již dlouho proto i léčba bude asi zdlouhavá. Můžeme přitom praktikovat sexuální styk za použití kondomu? Je možné se nakazit i orálním sexem? Léčíme se oba poctivě. Děkuji Terka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete. Orální styk je také cesta přenosu chlamydií.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: