Chlamydie trachomatis

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,našli mi v moči chlamydii trachomatis a dostal jsem Azitromycin 500 na 6 dní.Mám zůstat doma a být v klidu nebo můžu normálně pracovat a brát ATB??Mám dost fyzicky náročnou práci.Je možné abych si něco z toho pak uhnal např.zánět prostaty nebo jiné.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud by hrozila fyzická námaha, raději zůstaňte doma. Ležet samozřejmě nemusíte, ale tělo potřebuje klid a síly pro boj s infekcí. Hodně pijte!!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: