Chlamydie trachomatis

Zdravím, je možné, že i přes negativní stěry a negativní sérologii mohu mít v těle ukryty Chlamydie trachomatis? (nejprve provedena krev-slabě pozitivní výsledek(konkrétně iga), poté za měsíc stěr a znovu krev -negativní obojí,za tři týdny opět stěr-negativní. Žádnou LÉČBU JSEM NEPODSTOUPILA. Stále se nemohu spokojit s negativními výsledky, vzhledem k tomu že první byl pozitivní. Měla jsem rizikový styk před třičtvrtě rokem, první krevní test na ně byl proveden po 8 měsících od toho styku. Nyní ještě čekám znovu na výsledek krve plus moči, mohu v případě,že bude obojí opět negativní být konečně klidná? Mockrát děkuji ...

Odpověď odborníka:

Pokud jsou vyšetření negativní, včetně výtěrů z močové trubice a děložního čípku, pak jste zdravá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: