Chlamydie trachomatis antigén nález poziívny

Dobrý deň, Mám takýto problém: Chlamydie trachomatis antigén Nález poziívny PRÍZNAKY: ŽIADNE, (no ak je to možné tak niekoľko ročné problémy s nekvalitnou erekciou) SITUÁCIA_1: Marec (viac ako 3meciace Stála sexuálna Partnerka) dal som si robiť krvné testy na všetky choroby ktoré mohli byť prenesené nechráneným pohlavným stykom VÝSLEDOK_1: všetko NEGATIVNE - hepatitída,HIV,Syphilis, Anti-Chl.trachom(lgA,lgM,lgG) SITUÁCIA_2: 20. AUGUST Pre upakované nikdy presne nešpecifikované Gynekologicke problémy mojej stálej sexuálnej partnerky(pozitiv nalez bol iba Ecoli ) som šiel na VýterZ URETY a moč VÝSLEDOK_2: Antigen chlamydia ELISA ..Negatívne. Ureaplazma urealitycum POZITIVNE. Streptococcus agalactiae-nález. Moč Aerobná kultivácia - pôdy ostali sterilné LIEČBA: od 2 SEPTEMBRA 2x1 tableta(Partnerka urea pozitivna tiez chlamydie negativne) DOXYCYKLIN doba 7 dní. KONTROLA: 2týždne po dobratí antibiotík STER z URETY VÝSLEDOK_3: Chlamydie trachomatis antigén Nález poziívny OTÁZKA_1: Ako je možné že predošlé dva testy boli negatívne a posledný POZITÍVNY nakoľko som sexuálne abstinoval od 20 augusta do dnes. OTÁZKA_2: Je možné ze mám chlamýdie od kedy mám problem s libidom a nekvalitnou erekciou(to je cca. 5rokov) ? ĎÁUJEM ZA ODPOVEĎ A PREPÁČTE ZA ROZSIAHLLOSŤ

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Z výsledků mi není uplně jasné co přesně máte ohledně chlamydií pozitivní. Zda protilátky v krvi či přímo prokázanou přítomnost bakterií. Suverénní metodou je provedení PCR diagnostiky buď z moče nebo ze stěru moč trubice. Co se týče libida či erekce, tak na to by přítomnost chlamydií neměla mít vliv. Spíše bych ještě nechal vyšetřit hladinu testosteronu v krvi. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: