Chřipka, pocit únavy

Dobrý den, už cca 5 dni mám příznaky chřipky. Teplota, kašel také rýma, nemám chuť k jídlu a jsem unavená (ne každý den). Byla jsem na odběru krve, ale ukázalo se vše v pořádku, je mi 15 let... Mohlo by to být hormony(dospíváním)? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den slečno Adélo! Jestliže máš skutečnou chřipku, tak k té patří poměrně velká únava a někdy i nechutenství. Obojí může přetrvávat i několik týdnů po odeznění akutního stavu. Nepíšeš, jaké krevní testy Ti dělali. předpokládám nějaké zánětlivé ukazatele či krevní obraz - obojí může být při chřipce zcela v normě. Nemyslím si, že bychom to mohli svádět na dospívání. Nejpravděpodobnější příčinou únavy a nechutenství je právě ta probíhající či doznívající chřipka. S pozdravem Petr Kadleček

MUDr. Petr Kadleček
MUDr. Petr Kadleček

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Ordinace U Pandy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: