Chřipka v těhotenství

Dobrý den, jsem v 5 tt a mám druhý den chřipku, teploty okolo 37,5 a vodnatou rýmu s bolestmi v krku. Je třeba se v tomto období strachovat o zdraví plodu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Terezko! Plod by měl být před infekcí chráněn, viry by se neměly dostat do krve, popisované příznaky svědčí pro jejich aktivitu na povrchu (v krku a nosohltanu). Jen se dobře vyležte!

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x